Τα καλύτερα νησιά στις Μεγάλες Λίμνες

By | 28 Δεκεμβρίου, 2023

Τα καλύτερα νησιά στις Μεγάλες Λίμνες

Οι Μεγάλες Λίμνες αποτελούν το μεγαλύτερο όγκο γλυκού νερού στον πλανήτη και περισσότερα από 35.000 νησιά βρίσκονται στο υδάτινο σύστημα. Δεν κατοικούνται όλοι και μερικοί δεν είναι κάτι περισσότερο από έναν μόνο βράχο που ξεπροβάλλει από τη λίμνη με έναν φάρο – αλλά οι κατοικημένοι προσφέρουν την τέλεια ευκαιρία για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο. Εδώ είναι η λίστα μας με τα καλύτερα νησιά στις Μεγάλες Λίμνες.

Lake Huron Manitoulin Island for First Nations Tourism

Το Manitoulin είναι σε μεγάλο βαθμό ανεξερεύνητη περιοχή για τους σύγχρονους ταξιδιώτες, επειδή είναι δύσκολο να φτάσετε χωρίς αυτοκίνητο ή σκάφος, αλλά αξίζει τον κόπο. Έξι μικρά καταφύγια με ονόματα όπως Kagawong, M’Chigeeng και Sheguiandah είναι διάσπαρτα στις ακτές αυτού του νησιού και είναι τα καλύτερα μέρη για να μάθετε περισσότερα για τους ανθρώπους των Πρώτων Εθνών του Καναδά .

Το πιο διάσημο θεατρικό συγκρότημα των Πρώτων Εθνών του Καναδά, De-Ba-Jeh-Mu-Jig (που σημαίνει «αφηγητής»), εδρεύει στο Wikwemikong και κάνει παραστάσεις γηγενών θρύλων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το νησί είναι επίσης μοναδικό για τα μικρά κοκκινωπά βατόμουρα που φυτρώνουν άγρια ​​κατά μήκος των ακτών του. Οι πρώτοι άποικοι έτρωγαν τα μούρα το χειμώνα ως την τελευταία πηγή τροφής – σήμερα, οι κάτοικοι που γεννήθηκαν στη Μανιτουλίν αναφέρονται ως «χαζοκόφτες» σαν να είναι κάποιο μυστικό κλαμπ.

Λίμνη Οντάριο τα Χίλια Νησιά για την ιστορία

Αυτό δεν είναι μόνο ένα νησί, αλλά ένα αρχιπέλαγος 1864 σημείων γης που απλώνεται στα σύνορα Καναδά-ΗΠΑ στη βορειοανατολική έξοδο της λίμνης Οντάριο στον ποταμό St Lawrence. Τα νησιά εκτείνονται πενήντα μίλια από τη λίμνη στον ποταμό, με δεκάδες παραθαλάσσιες πόλεις (ακόμα και μερικές πόλεις) και εστιατόρια.

Τα Χίλια Νησιά έχουν πλούσια ιστορία – ήταν πεδίο μάχης για τον Πόλεμο του 1812, παιδική χαρά στις αρχές του 1900 για πλούσιους και διάσημους και ήταν πάντα κόμβος θαλάσσιας δραστηριότητας. Αυτή η ιστορία γιορτάζεται στα πολλά μουσεία, κάστρα και αρχοντικά σε όλα τα νησιά. Αν ψάχνετε για μια πρακτική εμπειρία, λάβετε μέρος σε μια από τις αναπαραστάσεις ή τις επιδείξεις ζωντανής ιστορίας που ξεπερνούν το Sackets Harbor Battlefield κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Lake Michigan: Beaver Island για κυνήγι και ψάρεμα

Η ιστορία του Beaver Island είναι μοναδική: ξεκίνησε ως ένας ισχυρός οικισμός των Μορμόνων με 300 οπαδούς της αίρεσης των Strangite, των Μορμόνων που επέλεξαν να ακολουθήσουν τον James Strang αντί του Brigham Young. Οι Strangites δεν ήταν απαραίτητα ευπρόσδεκτοι και μετά το θάνατο του Strang το 1856, όχλοι από κοντινές κοινότητες έδιωξαν τους αποίκους από το νησί. Τότε ήρθε ο Ιρλανδός ψαράς – κερδίζοντας στο Beaver Island το παρατσούκλι “America’s Emerald Isle”. Γρήγορα ακολούθησαν πλήθη τουριστών που αγαπούσαν την ύπαιθρο και τώρα το νησί είναι ένα hotspot για ψάρεμα και κυνήγι.

Το Beaver Island Wildlife Club δραστηριοποιείται για περισσότερα από 70 χρόνια και εργάζεται για τη διατήρηση και τη διατήρηση της άγριας ζωής και του οικοτόπου της. Εκτός από τα πολλά διαθέσιμα ελάφια, την άγρια ​​γαλοπούλα και τα μικρά θηράματα για κυνήγι, το νησί είναι γνωστό για το εξαιρετικό ψάρεμα με μύγες και την πλούσια προμήθεια λαβράκι, κυπρίνο και γαλοπούλα.

Lake Erie Νησί South Bass για γλεντζέδες αργά το βράδυ

Οι λάτρεις των πάρτι χαίρονται: έχετε τη θέση σας και στις Μεγάλες Λίμνες. Το South Bass Island φιλοξενεί έναν από τους μεγαλύτερους προορισμούς ψυχαγωγίας της λίμνης Erie, την πόλη Put-in-Bay. Το Beer Barrel Saloon ισχυρίζεται ότι έχει το μεγαλύτερο αδιάλειπτο μπαρ στον κόσμο, με 160 άτομα στα σκαμπό του, και το Round House έχει υπέροχα ζωντανά συγκροτήματα καθημερινά. Υπάρχει ένας λόγος που ονομάζεται «Key West of Lake Erie», και δεν είναι μόνο λόγω της ηλιόλουστης άμμου.

Lake Superior Rabbit Island για καλλιτέχνες

Αυτό το μικρό νησί ανήκε κάποτε σε έναν Σουηδό ψαρά, αλλά πρόσφατα αγοράστηκε από τον Νεοϋορκέζο, Rob Gorski, και μετατράπηκε σε μια ακμάζουσα αποικία καλλιτεχνών. Ο Γκόρσκι, γιατρός στα επείγοντα, βρήκε το νησί στο CraigsList. Εκείνη την εποχή, κρατούσε μόνο τα υπολείμματα μιας καμπίνας, αλλά ο Γκόρσκι είδε περισσότερα. Τώρα το νησί διαθέτει ένα καταφύγιο, μια κουζίνα και μια σάουνα και προσελκύει καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο να ζήσουν στον άγριο δασώδη χώρο και να αφήσουν τις διαθέσεις της Lake Superior να επηρεάσουν την τέχνη τους.

Ο Gorski ελπίζει να ανοίξει τελικά έναν χώρο γραφείων και στούντιο στο κοντινό Calumet του Μίσιγκαν, για να παρουσιάσει τη δουλειά των καλλιτεχνών του νησιού για ντόπιους και επισκέπτες που ενδιαφέρονται για την ισχυρή καλλιτεχνική σκηνή στην Άνω Χερσόνησο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *